​Tilbygninger og ombygninger i Kolding og Midtjylland

Hos tømrerfirmaet Skawbo Byg ApS i Kolding udfører vi tilbygninger og ombygninger for alle vores kunder, private såvel som erhvervskunder.

Af tilbygninger udfører vi blandt andet:​

  • Udestue/vinterstue
  • Garage/carport
  • Udvidelse af Køkken/bad/ekstra værelse
  • Karnap/vinduesparti
  • Udvidelse med kvist
  • Værksted/skur
  • Og mange andre tilbygninger

Tilbygning giver de ekstra kvadratmeter

En tilbygning kan ofte være et bedre alternativ til en flytning. En flytning kan være en omkostningstung affære, og hvis det blot er lidt ekstra plads, der kræves for at blive boende, kan en tilbygning være den rigtige løsning.

Med en tilbygning kan I hurtigt få de ekstra kvadratmeter, der ønskes, det ekstra kontor eller børneværelse, det større køkken eller en ekstra garderobe eller legeværelse. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for en tilbygning.

Grundig planlægning af tilbygning

Skawbo Byg ApS er kendetegnet ved omhyggelighed, og dette gælder også ved tilbygninger og ombygninger. Derfor sørger vi altid for at planlægge byggeriet med tilbygningen ned i mindste detalje sammen med kunden, hvad enten vi skal bygge en garage eller renovere døre og vinduer ved en ombygning

På den måde sikrer vi, at du som kunde får præcis den tilbygning, du ønsker, og ikke mindst, at tilbygningen står færdig til den aftale tid og pris, uanset om der er tale om en udestue, en garage eller et ekstra værelse.

Kontakt tømrerfirmaet i Kolding for en ny tilbygning

Med vores mange års erfaring kan vi selvfølgelig sørge for, at tilbygningen harmonerer med resten af huset, og vi bygger tilbygninger i alle slags materialer.

Går du med tanker om en tilbygning, så kontakt dit lokale tømrerfirma i Kolding, Skawbo Byg ApS. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på en tilbygning og kører til opgaver i hele Kolding og resten af Midtjylland.

Udover tilbygning og ombygning udfører vi også:

Udskiftning af døre
Udskiftning af vinduer
Tagarbejde
Renovering og montering af køkken

Tømrerfirma og Snedkerfirma Skawbo-Byg ApS

​Majvænget 34 

6000 Kolding

Tlf.: 61 31 15 93

E-mail: info@skawbo-byg.dk

​BLIV RINGET OP FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt