​Tagarbejde i Kolding

Står du overfor en tagrenovering eller udskiftning af taget, så har Skawbo-Byg stor erfaring med tagarbejde

​Skawbo-Byg ApS er eksperter i udskiftning og renovering af tag. Uanset om du har naturskifer, tegl eller tagpap, kan vi sørge for at skaffe dig et nyt, flot og velisoleret tag.

Taget er husets største flade, og det er konstant udsat for skiftende vejr, hvorfor det naturligt både i forhold til æstetik og modstandsdygtighed bliver slidt over tid.

​Alle slags tagarbejde

Der er mange områder af taget, som kræver vedligeholdelse, hvis det skal forblive tæt i lang tid. Alt fra trækonstruktion og undertag til isolering og selve tagets overflade skal være i orden, hvis tagets funktionsevne skal være optimal.

Hos Skawbo-Byg ApS udfører vi tagarbejde i alle former, og du behøver derfor kun ringe til ét firma, når dit tag skal renoveres professionelt.

Efterisolering af tag ved tagrenovering

Tagets isolering spiller en central rolle i de skærpede energikrav til boliger, og mange huse overholder ikke disse krav, da de er bygget før de nye reglers vedtagelse.

Derfor skal der i forbindelse med tagrenovering foretages efterisolering, hvis ikke boligen overholder de gældende krav, og den opgave kan vi klare hurtigt og effektivt.

Ring på 61 31 15 93 eller skriv til os på info@skawbo-byg.dk hvis du vil vide mere de typer tagarbejde vi tilbyder

Tømrerfirma og Snedkerfirma Skawbo-Byg ApS

​Majvænget 34 

6000 Kolding

Tlf.: 61 31 15 93

E-mail: info@skawbo-byg.dk

​BLIV RINGET OP FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt