​Udskiftning af vinduer & døre i Kolding og Midtjylland

Er døre og vinduer i huset ikke, hvad de har været? så lad Skawbo-Byg ApS udskifte dem. Vi har mange års erfaring med udskiftning og renovering af døre og vinduer, så du er sikret et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet.

Vinduer og døre der overholder de nye energikrav til 2015/2020

Vi arbejder oftest med Total Døre & Vinduer, Rationel og Outline, hvis vinduer allerede overholder de skærpede energikrav, som træder i kraft i henholdsvis 2015 og 2020.

Økonomisk gevinst ved udskiftning af døre og vinduer

udskiftning af døre og vinduer i huset koster naturligvis lidt penge, men de kan hurtigt være tjent hjem igen på den besparelse, der vil vise sig på din varmeregning.

Vinduer og døre har enorm betydning for husets isoleringsevne, og derfor kan en udskiftning være en rigtig god investering, som er tjent hjem efter en overskuelig årrække.

Kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør få udskiftet eller renoveret dine vinduer og døre i huset, så bruger vi hellere end gerne vores erfaring til at rådgive dig.

Kontakt os61 31 15 93 for et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan gennemgå dine muligheder for at få nye døre og vinduer.

Tømrerfirma og Snedkerfirma Skawbo-Byg ApS

​Majvænget 34 

6000 Kolding

Tlf.: 61 31 15 93

E-mail: info@skawbo-byg.dk

​BLIV RINGET OP FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt