​Tømrermester i Kolding og resten af Midtjylland

​Har du brug for en professionel tømrermester med sans for grundighed og kvalitet, så er Skawbo Byg ApS det helt rette valg til dit næste byggeprojekt.

Som tømrermester udfører vi blandt andet:

  • Døre og vinduer
  • Tagarbejde
  • Køkkener
  • Tilbygninger


Du kan læse meget mere om vores arbejde ved at klikke dig ind under de forskellige kompetencer. Vi arbejder hovedsageligt i Kolding og resten af Midtjylland.

Tømrermester med mange års erfaring

Med over 17 års erfaring i branchen er vi en tømrermester, der bygger sit fundament på grundighed, den gode service og den høje kvalitet af vores arbejde. Vi overholder alle indgåede aftaler og betingelser og lægger stor vægt på, at vi som tømrermester selv kan stå inde for vores arbejde med vores faglige stolthed.

Skal du i gang med et større projekt, kommer vores tømrermester selv ud og besigtiger opgaven. Her gennemgår vi det hele sammen med dig og finder den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker, dit budget og dit behov.

Så leder du efter en troværdig og stabil tømrermester i nærheden af Kolding, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 31 15 93 eller via vores kontaktformular.

Tømrerfirma og Snedkerfirma Skawbo-Byg ApS

​Majvænget 34 

6000 Kolding

Tlf.: 61 31 15 93

E-mail: info@skawbo-byg.dk

​BLIV RINGET OP FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt