​Tømrer i Kolding med stor erfaring

Skawbo-Byg ApS ejes og drives af snedkermester Søren Hedemark Magnussen, der har næsten 15 års erfaring i tømrer og snedkerbranchen. Derudover er der ansat en tømrer i firmaet, der udfører opgaver – store som små – for både private og erhverv.

Tømrer med erfaring inden for Hoved- og fagentrepriser

Søren har flere års erfaring som formand på byggepladser i en større virksomhed, og derfor ved han også, hvordan hoved- og fagentrepriser skal strikkes sammen.

​Det var lysten til selv at kunne planlægge arbejdet og styre tiden, som fik Søren til at grundlægge firmaet, og siden er det kun gået fremad.

Det betyder, at Skawbo-Byg også gerne står for planlægningen og koordineringen af dit byggeri – så er du i gode hænder.​

Tømrer i Kolding med mange kompetencer

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde, men vi har specialiseret os inden for følgende arbejdsområder, som du kan læse mere om ved at klikke på dem:

Så hvis du står og skal bruge en tømrer i Kolding og omegn skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 61 31 15 93 for en uforpligtende snak og til tilbud.

Klik her for at læse mere om din kommende tømrermester

Tømrerfirma og Snedkerfirma Skawbo-Byg ApS

​Majvænget 34 

6000 Kolding

Tlf.: 61 31 15 93

E-mail: info@skawbo-byg.dk

​BLIV RINGET OP FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt